Cover Image of Download Tolkcontact  APK

2.7/5 - 45 votes

ID: se.nwise.mymmx.mobile.signcall

  • Author:

  • Version:

    Varies with device

  • Update on:

Download APK now

The description of Tolkcontact


Met de Tolkcontact-app kun je alles zelf regelen als je slechthorend of doof bent, of als je een spraakbeperking hebt. Een account voor de app vraag je aan op www.tolkcontact.nl/app.

Wat kun je met de Tolkcontact-app?
● In spoedsituaties kun je direct in contact komen met alarmnummer 112. Je kunt zelf spreken of typen; de medewerker van 112 typt terug.
● Ook kun je met de app snel en eenvoudig bellen met wie je maar wilt via KPN Teletolk. Je kunt bellen en gebeld worden. Vooraf kies je of je wil bellen met tekst of met beeld. En als je wil kun je ook spreken tijdens het gesprek. De medewerker van KPN Teletolk spreekt uit wat jij typt of gebaart. En typt of gebaart terug wat de persoon die je belt zegt.
● Je kunt de app ook gebruiken om een tolk op afstand in te zetten. Handig als je onverwachts een gebarentolk nodig hebt.
● Verder kun je beeldbellen met de klantenservice van Tolkcontact. Dus je kunt al je vragen stellen in gebarentaal.

Ben je doof of slechthorend? Een account voor de Tolkcontact-app wordt vergoed door je zorgverzekering. Ook voor mensen die vanwege een spraakbeperking geen gebruik kunnen maken van reguliere telefonie, wordt het gebruik van de app vaak vergoed door de zorgverzekering. Kijk op www.tolkcontact.nl/app voor meer informatie.

Met deze app kun je bellen en een tolk op afstand inzetten. Al je andere tolkzaken kun je regelen via mijn.tolkcontact.nl.
Show more

Tolkcontact Varies with device APK for Android Varies with device+

Version Varies with device for Android Varies with device+
Update on 2022-09-21
Installs 1.000++
File size 68.421.600 bytes
Permissions view permissions
What's new Bugfixes

Versions history:

Show more