Cover Image of Download Vicasa 6.26.0.3 APK

4.4/5 - 21 votes

ID: com.simachealthcare.vicasa6

Download APK now

The description of Vicasa


Beeldzorg met Vicasa 

Door het gebruik van Vicasa krijg je alle zorg nog beter in beeld. Vicasa verbindt zorgbehoevende, mantelzorgers en zorgprofessionals met elkaar door middel van een beeldgesprek. Dit maakt het mogelijk om op elk moment van de dag contact met elkaar te hebben en de laatste informatie met elkaar te delen. Vicasa maakt gebruik van een beveiligde verbinding waardoor uw privacy altijd gewaarborgd is. 

Hoe werkt Vicasa ?

Met Vicasa kun je in de gesloten omgeving van de zorginstelling beeldbellen met jouw contacten. Vicasa is hierdoor alleen te gebruiken wanneer je beschikt over persoonlijke inloggegevens.

Vicasa van Simac Healthcare 

Vicasa is door Simac Healthcare ontwikkeld en voldoet aan de laatste beveiligingseisen door het behalen van de ISO 27001 en NEN7510:2017 certificering. De applicatie is beschikbaar in de Apple Appstore, Google Playstore en Microsoft Store. 

Meer informatie over Vicasa is te vinden op de website www.simac.com. Ben je benieuwd hoe Vicasa de communicatie in jouw zorgorganisatie laagdrempelig en efficiënter kan maken? Neem dan contact op met Simac Healthcare door een mail te sturen naar [email protected]
Show more

Vicasa 6.26.0.3 APK for Android 7.0+

Version 6.26.0.3 for Android 7.0+
Update on 2021-10-14
Installs 1.000++
File size 13.822.666 bytes
Permissions view permissions
What's new

Versions history:

Show more
We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are allow us to use them.