Cover Image of Download Strim  APK

4/5 - 532 votes

ID: com.strimmobile

  • Author:

  • Version:

    Varies with device

  • Update on:

Download APK now

The description of Strim


Strim er Norges mest komplette strømmetjeneste som samler de største TV-kanalene, og en rekke kjente strømmetjenester, i ett abonnement.

Se film og serier fra HBO Max, Viaplay Film & Serier, Paramount+, Nordisk Film+ og TV 2 Play Film og serier. Få både direkte-TV og ukesarkiv fra TV 2, TV3, TVNorge, MAX, V4 og mange flere TV-kanaler, både norske og internasjonale. Om du gikk glipp av noe på TV den siste uken kan du finne det i arkivet. Du kan også spole to timer tilbake i TV-programmer som allerede har begynt. Synes du det er vanskelig å finne frem i jungelen av innhold deler vi strimetips på strim.no.

Strim kan lastes ned på iOS og Android. Du kan se via mobil, nettbrett og direkte i nettleseren. Få Strim rett på TV-en din med Chromecast, Samsung Smart-TV, Android TV eller Apple TV. Du kan ha Strim på så mange enheter du ønsker, og se to strømmer samtidig.

Prøv Strim kostnadsfritt i en periode, og opplev hvor enkelt det er å ha alt innholdet på ett sted. Velg det abonnementet som passer deg og alt dette uten bindingstid.

Vi behandler persondata i samsvar med reglementet. For mer informasjon se https://strim.no/personvern.
Show more

Strim Varies with device APK for Android Varies with device+

Version Varies with device for Android Varies with device+
Update on 2022-06-23
Installs 50.000++
File size 17.252.980 bytes
Permissions view permissions
What's new Vi fant litt smårusk i den nye appen, men det har vi selvfølgelig fjernet!

Versions history:

Show more