Cover Image of Download Shiko dhe Shfleto 1.5.3 APK

4.9/5 - 1.593 votes

Package: app.shfleto.browser

Download APK now

The description of Download Shiko dhe Shfleto 1.5.3 APK


Shiko dhe Shfleto është një web browser që ju mundëson me lehtësi të shikoni dhe shkarkoni video nga shumë faqe të ndryshme, vjen me karakteristika speciale që përfshijnë:

• Heqjen e reklamave të mërzitshme
• Qasje të lehtë te faqet tuaja të preferuara duke i shtuar ato në faqen kryesore
• Të gjitha shkarkimet mund të shikohen dhe qasen shumë lehtë dhe nga një vend
• Shpejtësi më e mirë

Videot mund te shikohen në aplikacion. Nëse preferoni tjetër video player, ne rekomandojmë VLC apo MX Player.

Për çdo pyetje apo vlerësim, na kontaktoni në [email protected]

Nësë ju pëlqen aplikacioni mos harroni ta vlerësoni me 5 ⭐ dhe ta shpërndani me shokët.
Watch and Browse is a web browser that allows you to easily view and download videos from many different sites, comes with special features that include:

 • Removing boring ads
 • Easy access to your favorite pages by adding them to the main page
 • All downloads can be viewed and accessed very easily and from one place
 • Best speed

Videos can be viewed on the app. If you prefer another video player, we recommend VLC or MX Player.

For any questions or ratings, contact us at [email protected]

If you like the app, don't forget to rate it at 5. And share it with friends.
Show more

Shiko dhe Shfleto 1.5.3 APK for Android 5.0+

Version 1.5.3 for Android 5.0+
Update on 2020-07-28
Installs 10.000++
File size 10.205.444 bytes
Permissions view permissions
What's new Rregullohet një problem që shkakton crash

Versions history:

Show more
We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are allow us to use them.