Cover Image of Download Тести ПДР 2.7.0 APK

4.8/5 - 5.339 votes

ID: ua.vodiy.lite

Download APK now

The description of Тести ПДР


Із застосунком \"Тести ПДР\" ви можете повторити/вивчити Правила дорожнього руху (ПДР) України, підготуватись до офіційного іспиту для кандидатів у водії. Інформація стане у нагоді як новачкам, так і водіям зі стажем.

Питання тестів ПДР відповідають офіційним, затвердженим Наказом ГСЦ №171 від 29.10.2021. Усі питання актуалізовано станом на січень 2022.

Версія Lite дозволить Вам розпочати підготовку до іспиту і синхронізувати прогрес з сайтом vodiy.ua та версією PRO застосунку ПДР+тест.

У розділі \"Автострахування\" Ви можете придбати електронний поліс автоцивілки, дізнатись як працює страховий поліс, перевірити рейтинги страхових компаній, заповнити (або тренуватись заповнювати) Європротокол. Також, Ви дізнаєтесь як отримати відшкодування і не втратити право на страхове відшкодування збитків.

Алкогольний калькулятор допоможе розрахувати концентрацію алкоголю в крові і порівняти із максимальним дозволеним значенням.

У застосунку ви, також, знайдете перелік штрафів за порушення ПДР із останніми змінами, систематизований перелік основних законодавчих актів, які регламентують права, обов'язки водіїв та роботу патрульної поліції.

\"ПДР України +тест 2022\" — це завжди актуальні тести ПДР і найсвіжіша версія Правил дорожнього руху України. Інформація про зміни у ПДР, штрафах, законодавстві, оновлюється безпосередньо з сайту vodiy.ua.
Show more

Тести ПДР 2.7.0 APK for Android 5.0+

Version 2.7.0 for Android 5.0+
Update on 2022-01-19
Installs 500.000++
File size 42.044.937 bytes
Permissions view permissions
What's new Official Ukrainian DMV test questions for motorists

Versions history:

Show more
Hit APK
Show more