Cover Image of Download Remember 1.0.4 APK

0/5 - 1 votes

ID: com.applicity.remember

Download APK now

The description of Remember


Tänk att kunna spara alla foton och filmer av ditt barn från det att det första ultraljudet gjordes och hela vägen fram till studenten. Tänk att kunna skriva ned dina tankar och det du vill säga till detta barn och spara det i textform bland alla de övriga minnena. Alltsammans i kronologisk ordning så att det blir som en lång tidslinje över barnets liv.
REMEMBER blir precis vad du gör det till och det finns inget för mycket eller för litet, inget rätt eller fel. Det är du som bestämmer över denna tidslinje och vad du vill att ditt barn ska ha för minnen av dig och er sen en vacker dag. Är barnen redan ett par år gamla eller kanske till och med tonåringar? Det gör inget! Du kan skapa tidslinjen bakåt, i efterhand. Så appen är lika mycket till för dig som ska ha barn som för dig som redan har barn.
När en människa dör idag så försvinner allt detta med denne. Det är inte säkert att de efterlevande barnen kommer åt det som sparats i ditt moln eller på dina sociala medier. Och även om de så skulle göra det så är det inte säkert att det är direkt anpassat just för dem, det kan till och med finnas saker där som du kanske önskade att de kanske inte skulle se eller läsa.
REMEMBER ser till att ditt barn får en egen tidslinje med allt du fotat, filmat och velat skriva eller säga till dem under hela deras liv. Du kan själv välja när du vill ge hela tidslinjen över alltsammans till barnet. Kanske som en fin studentpresent? När eller var är helt upp till dig. Men OM det värsta skulle inträffa – så skickas tidslinjen automatiskt ut till ditt barn. Inget minne går förlorat. Börja säkra alla minnen redan idag.
Show more

Remember 1.0.4 APK for Android 7.0+

Version 1.0.4 for Android 7.0+
Update on 2021-10-05
Installs 10++
File size 25.631.176 bytes
Permissions view permissions
What's new Du kan nu fota och filma i landskapsläge med vår Dual camera. Inspelningsknapp och tidsräknare tillagt i Dual camera. Mindre buggfixar och förbättringar

Versions history:

Show more
We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are allow us to use them.