Cover Image of Download MOORWerkt 1.5.1 APK

0/5 - 1 votes

ID: nl.psms.moorapp

 • Author:

 • Version:

  1.5.1

 • Update on:

Download APK now

The description of MOORWerkt


De vernieuwde MOOR app is bedoeld voor medewerkers van Nederlandse gemeenten. Deze app maakt het mogelijk dat u ter plaatse informatie over opbrekingen en werkzaamheden in de openbare ruimte van de gemeente waarvoor u werkt, kunt inzien op de kaart. Via GPS wordt uw positie op de kaart bepaald en ziet u alle werken in uw directe omgeving.
U kunt de meest relevante informatie over dit werk direct inzien. Ook kunt u het straatwerk dat de netbeheerder of aannemer heeft ingevoerd inzien en dit direct goedkeuren en/of wijzigen. Vanaf uw smartphone of tablet is het ook mogelijk notities en/of foto’s (inclusief locatie/tijd) toe te voegen, die rechtstreeks gekoppeld worden aan het werk. Daarnaast kunt u een werk ter plaatse gereed melden.
Al deze informatie is vervolgens ook terug te zien in het MOOR Platform®. En kan er via e-mail notificaties naar betrokkenen gestuurd worden.
Met deze app kunnen gemeenten die zelf dichtstraten, het werk ook aantoonbaar afmelden en de daarbij behorende projectfoto’s registreren na afronding van een project. Ook kan men meteen op locatie het gedane werk opvoeren. U hoeft dit achteraf niet meer op kantoor te doen, maar het kan direct ter plaatse. Dit betekent dat er een stap tussenuit is en u sneller en correcter gegevens kan invoeren.
Voor het gebruik van de MOOR app heeft u een account in het MOOR platform nodig. Voor meer informatie over het MOOR platform kunt u met ons contact opnemen. Kijk hiervoor op onze website: http://moorwerkt.nl
Show more
 • Category

  Business
 • Get it on:

  Go Google Play nl.psms.moorapp
 • Requirements:

  Android 5.0+

MOORWerkt 1.5.1 APK for Android 5.0+

Version 1.5.1 for Android 5.0+
Update on 2021-10-14
Installs 1.000++
File size 8.485.425 bytes
Permissions view permissions
What's new
- Instellen van diverse filters op de kaart
- Aan melding gekoppelde documenten in te zien op de app
- Ondersteuning van Android 12
- Diverse fouten hersteld

klein probleem met updaten van app opgelost

Voor meer informatie over deze release kunt u contact opnemen met uw accountmanager of de helpdesk.

Versions history:

Show more
We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are allow us to use them.