Cover Image of Download Kring Connected  APK

0/5 - votes

ID: com.chainelsbv.chainels.kring

  • Author:

  • Version:

    Varies with device

  • Update on:

Download APK now

The description of Kring Connected


Welkom op Kring Connected, het digitale communicatieplatform op de bedrijvenparken voor die ondernemers die aangesloten zijn bij de Industriële Kring en/of de Bedrijventerreinverenigingen in het Land van Cuijk & Noord-Limburg.

In deze omgeving vindt u onder andere de laatste relevante nieuwsitems voor uw bedrijvenpark en uw regio, achtergrondinfo over de verschillende projecten en de notulen van de laatste vergaderingen. Daarbij kunt u ook meldingen doen met betrekking tot het openbare gebied.

Log in en stay connected!
Op de bedrijvenparken is een parkmanagementorganisatie actief. Het doel van parkmanagement is om met een gezamenlijk inzet de kwaliteit van het bedrijventerrein te verbeteren en te borgen zodat een representatieve, veilige en duurzame werkomgeving ontstaat. Beheer en onderhoud van de openbare ruimte, verbeteren van de algehele veiligheid, initiatieven op gebied van duurzaamheid en mobiliteit en het verbinden van ondernemers zijn onderwerpen waarmee het parkmanagement dagelijks bezig is. Het resultaat is een optimaal ondernemers- en vestigingsklimaat, waar het aanwezige vastgoed haar waarde behoudt.

Heeft u vragen over Kring Connected? Neem dan contact op met het parkmanagementteam via 085-0640640 of mail naar [email protected]
Show more

Kring Connected Varies with device APK for Android Varies with device+

Version Varies with device for Android Varies with device+
Update on 2022-09-21
Installs 10++
File size 9.197.962 bytes
Permissions view permissions
What's new Various improvements and bugfixes.

Versions history:

Show more