Cover Image of Download ID Sugarfree Reader APK

0/5 - votes

ID: com.sugarfreeedocument

 • Author:

 • Version:

  Varies with device

 • Update on:

Download APK now
How to install APKs bundle(.zip)

The description of ID Sugarfree Reader


De ID Sugarfree App is ontwikkeld met als doel identiteitsbewijzen en rijbewijzen uit te lezen en te verifiëren. Uniek aan deze gratis te gebruiken demo-app is dat je zowel niet alleen de elektronische documenten kunt lezen en verifiëren, maar ook chiploze rijbewijzen en paspoorts uit binnen- en buitenland!
De technieken die wij gebruiken zijn OCR (Optical Character Recognition) en NFC (Near Field Communication). Daarnaast gebruiken we een realtime gezicht herkenning module als extra waarborg dat de persoon in kwestie ook degene is die bij het ID hoort.
Deze demonstratie-app geeft inzicht in de Saas mogelijkheden van het IDSugarfree platform. Hiermee kunt u de toepassing testen voor uw organisatie. De app is ontwikkeld als ideale on boarding toepassing voor o.a. autoverhuur, leasing, hotelwezen, online winkels, websites waar een leeftijdsverificatie nodig is, verzekeringsmaatschappijen en vermogensbeheerders. Om er maar een paar te noemen. We bieden de demo app kosteloos aan, zodat u de toepassingen kunt uitproberen.
MEER WETEN?
Bekijk onze website voor meer informatie over hoe de IS Sugarfree demo app te gebruiken is en welke toepassingen deze biedt. ID Sugarfree - Document Verification SaaS Platform
DISCLAIMER
Deze demo app wordt geleverd voor het doen van ID tests en is zonder garantie. Aan het gebruik kunnen geen rechten worden ontleend.
De privacy van de gebruiker is voor ons heel belangrijk en daarom verzamelen de verkregen persoonlijke gegevens niet. Deze worden dus niet opgeslagen op de telefoon nog in enige backoffice. Ook worden gegevens niet gedeeld met derde partijen.
Show more
 • Category

  Tools
 • Get it on:

  Go Google Play com.sugarfreeedocument
 • Requirements:

  Android Varies with device+

ID Sugarfree Reader Varies with device APK for Android Varies with device+

Version Varies with device for Android Varies with device+
Update on 2022-09-29
Installs 10++
File size 50.356.235 bytes
Permissions view permissions
What's new Add PDF Report to IDSF OCR