Cover Image of Download EMTRE APK

4.1/5 - 11 votes

ID: es.addingtechnology.ecoparquesusuarios

 • Author:

 • Version:

  Varies with device

 • Update on:

Download APK now

The description of EMTRE


EMTRE és una aplicació destinada a la ciutadania de l’àrea metropolitana de València que vullga utilitzar la xarxa d’ecoparcs fixos i mòbils.
Esta aplicació permet identificar-se en els diferents ecoparcs de la xarxa i consultar l’historial personal de visites i entregues de residus. El compromís amb el medi ambient per reciclar als ecoparcs es traduirà en descomptes en la taxa TAMER de tractament de residus que es paga en el rebut de l’aigua potable.
També es pot consultar la ubicació de tots els ecoparcs fixos i mòbils més propers, per mitjà de la geolocalització, així com els horaris d’obertura.
L’aplicació disposa, així mateix, d’una base de dades que resol els dubtes a l’hora de reciclar correctament cada residu i altres utilitats que s’incorporaran en el futur.
Com a requisit per a obtindre les bonificacions en la taxa TAMER, cal identificar-se amb el número de DNI i el número del contracte de la companyia subministradora d’aigua.
___________________________________________________________________________

EMTRE es una aplicación destinada a la ciudadanía del área metropolitana de València que quiera utilizar la red de ecoparques fijos y móviles.
Esta aplicación permite identificarse en los diferentes ecoparques de la red y consultar el historial personal de visitas y entregas de residuos. El compromiso con el medio ambiente por reciclar en los ecoparques se podrá traducir en descuentos en la tasa TAMER de tratamiento de residuos que se paga en el recibo del agua potable.
También se puede consultar la ubicación de todos los ecoparques fijos y móviles más cercanos, a través de la geolocalización, así como los horarios de apertura.
La aplicación dispone, asimismo, de una base de datos que resuelve las dudas a la hora de reciclar correctamente cada residuo y otras utilidades que se incorporarán en el futuro.
Como requisito para su utilización, el usuario debe identificarse con el número de DNI y el número de contrato de la compañía suministradora de agua.
Show more
 • Category

  Tools
 • Get it on:

  Go Google Play es.addingtechnology.ecoparquesusuarios
 • Requirements:

  Android Varies with device+

EMTRE Varies with device APK for Android Varies with device+

Version Varies with device for Android Varies with device+
Update on 2022-09-23
Installs 1.000++
File size 19.596.309 bytes
Permissions view permissions
What's new

Versions history:

Show more