Cover Image of Download Tele2 Play 8.7.4 APK

1/5 - 8.275 votes

ID: com.tivo.android.comhem

  • Author:

  • Version:

    8.7.4

  • Update on:

Download APK now

The description of Tele2 Play


Obegränsad underhållning i en app

Med Tele2 Play blir du en friare streamare och tv-tittare. Du behöver inte längre någon tv-box eller -hub för att se dina favoritprogram, filmer och serier. När du har laddat ner appen finns underhållningen i vilken skärm du vill, var som helst i hela EU. Den är helt enkelt obegränsad.

Nytt namn, samma innehåll

Som du kanske märkt har Comhem Play bytt namn och heter numera Tele2 Play. Men det förändrar ingenting för dig, du kan streama vidare, precis som vanligt.

Vår streamingtjänst sätter dig som användare i fokus med oberoende rekommendationer och innehåll för både stora som små. Luta dig tillbaka i soffan, på bussen, under täcket och i (numera lugna) baksätet i bilen och låt oss ta hand om resten. Se de senaste filmerna och serierna, men även gamla godingar och klassiker. Titta ihop eller isär, två samtidiga strömmar för att slippa tjafs, fungerar såklart med Chromecast. Streama obegränsat inom EU, helt reklamfritt och utan bindningstid.

För dig som är Com Hem TV-kund så finns självklart alla dina tv-kanaler live, omstart av tv-program sedan 7 dagar och ännu fler filmer och serier - helt utan kostnad.

Vi finns såklart även som app till Android TV, Apple-TV och iOS.

Disclaimer: Uppspelning av material med bildförhållande 4:3 kommer spelas upp i orginalutförande och därmed inte täcka upp hela skärmens bredd.
Show more

Tele2 Play 8.7.4 APK for Android 5.1+

Version 8.7.4 for Android 5.1+
Update on 2022-07-02
Installs 500.000++
File size 17.645.081 bytes
Permissions view permissions
What's new Tack för att du använder Tele2 Play.
Denna versionen innehåller förbättringar och buggfixar.

Versions history:

Show more